30 Eylül 2020 Çarşamba

Oğluma notlar; annen dinozorlardan korkmaz


Depremden, selden, tsunamiden ve dinozorlardan korkmaz annen. En büyük korkusu; sana birşey olmasın'dır.
Hala nefesini dinlerim geceleri. Bir de elimi karnına koyar; sen nefes alıp verdikçe elimin iniş çıkışından garip bir mutluluk duyarım. 

Bil istedim çocuk.

11 yorum:

  1. duygulandırdııın annesiiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 👶🏻🎈 uyudu çok şükür de kahvemi yaptım içiyorum da diyorum bazen:))) işte arada böyle gitgeller de olmuyor degil:)

      Sil
  2. bir annenin en güzel hisleri.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz🎈 blogunuza uğradım. Yolunuz acik olsun. Cok tesekkur ederim. Bunun gibi; not defterlerime birçok şey karalamıstım. Karalamaya devam ettikçe burada da paylaşırım, sevgilerimle.

      Sil
  3. ben seni yeni gördüm deep sayesinde hoş bir tasarımı varmış bloğunun : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim, yorum bildirimleri gelmediği için blogdan kontrol ettim ve yeni görüyorum mesajınızı o yuzden yeni yanitlayabiliyorum, ben de sizi takipteyim, sevgiler

      Sil
  4. Bigudi takmayı seven biri olark blog ismi çok hoşuma gitti. Bebeğinizi güle güle büyütün.Anne olmak hep endişe olmak ,kaç yaşına gelirlerse gelsinler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok doğru, gerçekten öyle olacak. Ben evlenirken eşimin annesi, evladi damat oluyor diye cok uzuldugunu söylemişti, kus yuvadan uçtu diye... o zaman gülmüştüm, anne birak kiz tarafına kalsin bu isler demistim de, simdi düşünüyorum büyüyüp o gunler geldiğinde ben de bir oğlan annesi olarak sanirim ayni hissedeceğim...

      Sil
    2. Blogumun ismini beğenmene sevindim, annelik ile ilgili tüm isimler kapıldı, hemşire anne, öğretmen anne, ıvır anne, zıvır anne derken bana da hunili anne kaldi:) ama ben bigudiliyi sectim:)))

      Sil
  5. Anne olmayı hiç düşünmedim ama özel bir deneyim diye düşünüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hani klasik bir laf vardır ya, her kadin bu deneyimi yaşamalı diye. Yanlış! Ben öyle düşünmüyorum, cok severek içinde bulundugum bir seruven olmasina ragmen... sizin de muhakkak kendi hayatınıza anlam katan başkaca şeyleriniz ve insanlariniz var ve çok değerliler. Cok sevgiler.

      Sil

Blogger anneler fenomen çocuklar; anne bloggerlar teşhirci mi? Neden kendime anne blogger diyorum?

Bir evin bir kızıyım. Annem ben henüz 1 yaşındayken geçirdiği yüz felci sonrasında hastalanıyor ve ömrünün sonuna kadar yardıma ihtiyaç duya...